28. října 2013

Big Snow History - jak vznikl největší český a slovenský ridefestival v Alpách


Po 3 letech Big Snow eventů je čas na krátké ohlédnutí. Dnes Ti ho servírujeme v podobě sbírky videoreportů z Tvých oblíbených festivalových zájezdů do Alp, které proběhly v letech 2011 až 2013. Videa budeme postupně doplňovat o historky pamětníků, tak jak nám je pošlete na naši stránku na Facebooku, Big Snow Jam @ FB






2011 Risoul
První akce, vše na bázi kámoš vezme kámoše, nová přátelství a zážitky, skvělá atmosféra... Osobně mám na duben 2011 skvělé vzpomínky a dodnes jsem v konatktu s aspoň půlkou lidí co tehdy jela na Big Snow Premiéru. První open air koncert na sněhu a první Bikini Ride. Extra punková byla bečka párty v lyžárně :) Mimochodem na místě lyžárny už je dnes bazén mez iresidencemi Castor a Pollux v Risoulu



Big Snow Jam Original 2012 @ Risoul

O rok později už bylo na lineupu několik kapel, mezi nimi i legendární Rybičky48 a párty roztáčelo asi 6 DJ. Extra dobře nakládal třeba slovenský Dj Lipi. Přálo nám i počasí a dá se říct, že po akci Big Snow Jam Original 2012 polovina lidí chtěla hned jet zas. Dubnový ridefestival v Risoulu patří k našim TOP3 all time akcím. 


Big Snow Jam Valentine 2012 @ Puy St. Vincent
V únoru 2012 jsme užívali sluníčko i venkovní vyhřívaný bazén a i když na akci nebyl žádný extra hudební program dotazníkové hodnocení zájezdu poprvé překročilo 90%. Bylo by skvělé kdbychom takovouto průměrnou spokojenost dosáhli i na letních akcích Summer Jam



Big Snow Jam Valentine 2013 @ Puy St Vincent

O rok později v Puy St. Vincent sluníčko nesvítilo a únor byl opravdu bílý. 90cm čerstvého prašanu zahnalo i chmury z přebookovaného střediska a fronty u lanovek, Přečti si víc ultimátním freeride v Puy St. Vincent.


Big Snow Jam Original 2013 @ Risoul
Poprvé jsme vám nabídli testing lyží a freestyle workshopy s Danem Hankou a partou 10 instruktorů. Nejvíc koncertů, největší DJ Wich, nejvíc lidí a samozřejmě i největší Bikini Ride. Poprvé s námi jela parta riders na snow scootech a poprvé taky jelo pár lidí, kteří vůbec nelyžovali, jen si užívali párties. .


Big Snow Jam v zimě 2013/2014
Na letošní sezónu jsme pro vás nachystali pořádnou nálož zábavy v Alpách. Celkem šest termínu ve třech různých střediscích se těší na Tvou selekci.  Zároveň si na www.bigsnowjam.cz můžeš předobjednat letní Summer Jam v Itálii a surf camp v Portugalsku: Surf Kurz 2014. 

25. října 2013

Video Blog #3 - Back to the days: Risoul 2011, Prehistoric 2008

Bon Giorno tutti,
čekání na první sněhovou vločku zimy 2013/2014 si zkrátíme flashbackem do historie. První video je z roku 2011 z Risoulu z prvního ročníku Big Snow Jamu. Uvidíš tam mini open air dance party a povedenou premiéru BigSnowJam Bikini Ride.




Big Snow Jam Original 2011 @ Risoul
 

 



V druhým videu se vrátíme ještě víc zpět do dní. Do let 2007 a 2008 kdy jsme se spolužáky z Masarykovy univerzity jezdili jezdit na víkendovky do Krkonoš i na lyžařské akcedo Alp a samozřejmě jsme točili reporty na svahu i na apartmánu. Rozlišení tak 320x240 a Go pro tehdy ještě nebylo - takže freeride videa jsme řešili Czech made patentem na suchý zip. Výsledek si můžeš vychutnat po kliknutí na play:


Roky před Big Snow Jam... 2008