27. ledna 2013

Top 5 stylových účesů pod helmu

Tenhle článek se bude zabývat spíše dámskou tématikou. Takže jestli Tě to nezajímá, můžeš rovnou jít koukat na RedTube anebo v lepším případě kouknout na Big Snow Jam videa na Youtube :-)

Tak jsme to zmákly, vyškrábaly se po divoké kolaudačce apartmánů z postele a hurá na svah. Co si ale počít s tím vrabčím hnízdem na hlavě?

Do Alp jedeš jednou nebo dvakrát za rok a je jasné, že styling je prvořadá záležitost. Obzvlášť na zájezdech Big Snow Jam, kam jezdí pouze krásní a mladí lidé je extrémně nevhodné podcenit outfit a účes. Zároveň je ale potřeba dávat pozor na bezpečnost a mít helmu. Jak na to?  No worries. Poradíme Ti, které účesy jsou nejvhodnější pod helmu. Oslovila jsem italského specialistu Luigiho Gotwilda, který mi dal několik profi tipů na účes pod helmu. Vyber si ten styling, který Ti nejvíc vyhovuje.

Haromassivo

Pokud nepatříš mezi dámy, které si kvůli účesu přivstanou, bude se Ti líbit tento styl. Postačí ti 15 minut času a pěnové tužidlo. Pod helmu si vytvoříš velmi objemný účes, takže Ti helma nespadne z hlavy ani při akrobatických kouscích ve snowparku.




Haroconairbag
Rozhodla vynaložit více úsilí k vytvoření dokonalého a bezpečného účesu? Skvělé! Vyčešeš si klasický drdol, důležité je, aby byl opravdu vysoko, aby plně vykonal svou funkci, kterou je ochrana hlavy při možném nárazu. Drdol slouží jako takový menší airbag. Navíc ti po nasazení helmy opticky prodlouží obličej. Zbytek hlavy pod drdolem si pořádně ulízni gelem a spusť do obličeje jeden free pramen. Borci z Freeride.cz na to poletí .)


Revoluce v ski stylingu: Drdol jako Airbag


Harospeciale
Každý občas na něco zapomene, třeba na takový opalovací krém. I pro takové případy tady máme řešení. Věděla si, že z ofiny lze vytvořit něco jako kšilt? Ano je to možné! Stačí vzít noviny nebo něco jiného, co poslouží jako formička. Podložíš jimi ofinu, poté naneseš několik vrstev silného laku na vlasy, necháš zaschnout, sundáš formičku a tradá kšilt pevně drží za každého počasí.


Ofina XXL: Účinná ochrana proti slunci a sněžné slepotě


Haropipi
Pro dodání mladistvého vzhledu můžeš vyzkoušet všemi v dětství jistě oblíbeného účesu Fontánka, nebo také dvou copků ve stylu Pipi, které zaberou minutku a omladí tak o 5-10let, podle tvého stávajícího věku a jsou velmi slušivé.
















Haremo
Jsi v Alpách bez lyžařských brýlí? Podmínky špatné viditelnosti můžeš nasimulovat pomocí ultra cool emo ofiny. Tvé oči si přivyknou na minimální viditelnost a černou sjezdovku pak sjedeš i se zamlženými brýlemi nebo během ultimátní sněhové bouře. No a pokud máš vlasy na čele krátké, stačí se obrátit na Big Snow team. Všichni průvodci jsou na tyto situace připraveni a rádi ti vlasy nastaví tak, aby dosahovali potřebné délky. Hurá!




A jaký účes nosíš pod helmou Ty? Diskutuj s ostatními snow cosmo girls v sekci na konci článku anebo na BigSnowJam Facebooku.






2 komentáře: