9. března 2013

Line-up BigSnowJam Original 2013


Od 5. do 14. dubna 2013 si můžeš užít 3.ročník největšího českého a slovenského ridefestivalu v Alpách. Ve francouzském Risoulu se na line-upu akce Big Snow Jam Orignal 2013 představí 8 DJs a 4 kapely. Díky multi-žánrovému obsazení akce si na své přijde prakticky každý. Co si vybereš Ty? 

Hip hop

DJ Wich nejlepší beatmajer a hip hop DJ v Česku má na kontě druhou desku s Ektorem. Ektor se posledním album Tetris dostal mezi absolutní špičku urban music v Československu, cení ho true school hip hopeři stejně jako RnB divas.

Rock a Indie

LiveMore jsou indie kapela s velkou dávkou sex-appealu a muzikantského umu. Overhype vystupovali na Big Snow Jamu už v roce 2011 a jsou známí energickou show, právem patří  mezi nejoblíbenější kapely SNB a MTB riders.


Electro a Urban music
Oproti loňskému ročníku jsme na letošním Big Snow Jamu posílili line-up DJs, takže na parties uslyšíš top sety od pánů jako DJ Castor (SaSaZu Praha) nebo DJ Chocolatic (Illusionist Brno). Top beatmatching, live mashups a scratch skills. Máš se rozhodně na co těšit!

Party Djing

Pořádná Aprés ski nepofrční na 100% bez all time hitů a svěžích multižánrových mixů. Partyboy a BlaHec se postarají o to aby to žilo i ve 2 odpoledne po prohýřené noci. Poslechni si mixtapes a uvidíš že za chvíly budeš za monitorem nadskakovat jak kokan Skipy.

Chceš jet?
Přihlaš se na www.bigsnowjam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat